Nep leren legging

Nep leren legging

Deze herfst en winter is er weer veel leer te zien in de modecollecties. Vanzelfsprekend zien we veel leren jassen, maar ook de leren broek en rok is terug van weggeweest. Verder zijn er leren details zoals bijvoorbeeld een trui of jas met (gedeeltelijk) leren mouwen te zien. Naast het echte leder zijn er ook veel (goedkopere) exemplaren te verkrijgen met nep leer, zoals de nep leren legging.

Nep leren legging

In de meeste collecties is wel een nep leren legging terug te vinden. Zo is er de nep leren legging die volledig gemaakt is van nep leer, maar er zijn ook leggings die stof en nep leer combineren. Bijvoorbeeld de achterkant van de legging is gemaakt van stof en de voorkant bestaat uit (vlakken) nep leer. Ze creëer je op een subtiele manier een wat stoerdere look

Hoe te combineren?

Sommige vrouwen vinden de nep leren legging wat moeilijk te combineren en zijn wellicht bang dat het snel wat ordinair wordt. Hou het simpel en combineer de legging met een fijne oversized trui of jurk in dezelfde tint, of draag het met een lange blouse en vest om de ultieme herfst look te creëren.