Imitatie leren legging

Ga voor een outfit met lef

Ben jij opzoek naar dat kledingstuk waarmee je de outfits die je al hebt net even wat meer pit kan geven? Wil jij van iets gewoons iets gewaagds maken?  De imitatie leren legging is zo’n kledingstuk waarmee dit moeiteloos kan.

Onverwachte combinaties

Het lederen uiterlijk combineert erg mooi met andere materialen en stoffen. Een imitatie leren legging staat bijvoorbeeld goed bij stoere kledingstukken, denk aan zwart, denim en studs. Zo maakt de legging een plaatje compleet. Maar probeer ook zeker eens de meer onverwachte combinaties. Zoals een imitatie leren legging onder een lief rokje in zachte kleuren, met een wollen trui, of een fijn kanten jurkje. Juist door contrasten in je outfits aan te brengen creëer je een spannend geheel.

Eigenwijs, stijlvol of sexy

Een imitatie leren legging is voor vrouwen en meiden met lef. Je bepaald zelf wat je uitstraalt door de manier waarop je hem draagt. Eigenwijs onder een korte broek, stijlvol met een twist onder een zwart jurkje of sexy met alleen een top er boven en hakken er onder, Het grootste verschil tussen een imitatie leren legging en een echte leren legging is de prijs. De mooie combinaties die je ermee kan maken zijn gelijk.